0252-421873

info@weijersbouw.nl

Diensten

Weijers Bouw heeft een zeer uitgebreid dienstenpakket op het gebied van bouwen en verbouwen. U kunt bij ons terecht voor een aanbouw, een dakkapel, badkamermontage, renovatieonderhoud, interieurbouw, bedrijfsinrichtingen en constructieve bouwwerkzaamheden. Voor al onze diensten geldt dat wij samenwerken met specialisten en vakmensen. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving en kwaliteitsnormen.

Eén van onze sterke punten is dat wij projecten van A tot Z voor u kunnen realiseren. Van ontwerp tot oplevering. Op die manier nemen wij u veel regel- en denkwerk uit handen. Wij regelen bouwvergunningsaanvragen, brengen u in contact met betrouwbare leveranciers, dragen oplossingen aan voor uw vragen en problemen, en zorgen ervoor dat de (ver)bouwwerkzaamheden volgens plan verlopen. Dat scheelt u tijd en stress. Dankzij onze complete en realistische planningen en offertes, weet u als klant bovendien altijd waar u aan toe bent.

Tuinkamer/Buitenverblijf/Veranda

IMG_4065Wilt u nog tot laat buiten blijven zitten met een hapje en een drankje, en toch van buiten kunnen genieten ondanks het wisselvallige weer in Nederland?

Lees verder over een buitenverblijf »
 

Aanbouw plaatsen

IMG_0140Heeft u het idee dat uw huis te klein is of overweegt u zelfs een verhuizing zodat u wat meer leefruimte heeft?

Lees verder over Aanbouw »

 

Dakkapel

IMG_0079Een dakkapel vergroot de ruimte en geeft meer licht in de kamer. Zo kunt u een zolder ombouwen tot bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer.

Lees verder over Dakkappel »

 

Badkamers

slider2

Een nieuwe badkamer voor elk budget. Hoe ziet uw droombadkamer er uit?

Lees verder over Badkamers »

 

Renovatie

068Renoveren is herstellen of wanneer nodig vernieuwen van een bestaand pand waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen.

Lees verder over Renovatie »

 

Interieur

IMG_0310Bij een verbouwing hoort ook een stukje interieur, ook hier zijn wij u van dienst.

Lees verder over Interieur »

 

Bedrijfsinrichtingen

IMG_0566Is uw oog gevallen op een nieuw of bestaand bedrijfspand? Wij verzorgen voor u de gehele inrichting of passen deze aan naar uw wensen.

Lees verder over Bedrijfsinrichtingen »

 

Constructief

010Onze constructie werkzaamheden worden geheel berekend door een constructeur, waar staalconstructies nodig zijn laten wij dit vervaardigen door Hoogeveen staalconstructie.

Lees verder over Constructief »