0252-421873

info@weijersbouw.nl

Aanbouw

Mogelijk is uw huis wegens gezinsuitbreiding te klein geworden. Of misschien zou u graag vanuit huis willen gaan werken, maar heeft u op dit moment niet genoeg ruimte voor een eigen werkkamer of kantoor. Of wellicht wilt u graag een grotere woonkamer en keuken, zodat u meer plek heeft om gasten te ontvangen kan een aanbouw een interessante optie voor u zijn.

Bij Weijers Bouw kunt u terecht voor alle soort aanbouwen. Of u nu een aanbouw wilt over de volledige lengte van uw woning, of uw voorkeur uitgaat naar een erker. En ook als u uw huis wilt uitbreiden met een serre of carport, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw aanbouw past bij de stijl van uw woning en aansluit bij uw wensen en persoonlijke smaak. Waar nodig geven wij u advies, zodat u het meeste uit uw aanbouw kunt halen. Door ons gerealiseerde aanbouwen zien er bovendien niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens van hoge kwaliteit.

Omdat iedere aanbouw anders is, komen wij altijd bij u langs om uw woonsituatie te bekijken en met u te bespreken wat uw wensen zijn en hoe uw aanbouw eruit moet gaan zien. Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij voor u een gedetailleerd plan op, waarin wij precies aangeven welke werkzaamheden wij binnen welke termijn zullen realiseren. Ook zorgen wij voor ontwerptekeningen van uw uitbouw en een zeer strakke en complete offerte. Voor u akkoord geeft, weet u dus precies wat u van ons kunt verwachten.

Wilt u uw woning graag uitbreiden met een aanbouw of uitbouw en bent u op zoek naar een deskundig bouwbedrijf dat dit project voor u kan begeleiden en uitvoeren? Neem dan contact met ons op.