Mendeldreef 317, 2163 KK Lisse
06-11640133 | 0252-421873
info@weijersbouw.nl

Badkamer

Badkamer

Bij Weijers Bouw kunt u terecht voor een nieuwe badkamer voor elk budget, wat uw stijl ook is. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een functionele basisopstelling of een compleet wellness center. Of u nu houdt van klassiek en romantisch of modern en strak. Wat uw wensen ook zijn, Weijers Bouw helpt u bij het realiseren van uw droombadkamer. We denken met u mee, adviseren u over de mogelijkheden en dragen zorg voor de vakkundige installatie en hoogwaardige afwerking van uw badkamer.

Wij werken samen met verschillende badkamerleveranciers en staan in voor de kwaliteit van de producten die zij leveren. Als u uw badkamer door ons wilt laten doen, brengen wij u met hen in contact, zodat u uw badkamer volledig naar eigen wens kunt samenstellen en inrichten. U bepaalt zelf welk(e) douche, bad, wasbak, toilet, kranen en tegels u kiest. Vanzelfsprekend kunt u hierbij rekenen op deskundig advies. De inkoop van de door u uitgezochte badkamerartikelen gaat via Weijers Bouw, zodat u kunt profiteren van een scherpe prijs. Bijkomend voordeel is, dat u maar met één partij te maken heeft. Met vragen of klachten kunt u gewoon bij ons terecht.

Weijers Bouw verzorgt uw volledige badkamerproject voor u. Van de sloop van uw oude badkamer, tot de complete montage en afwerking van uw nieuwe badkamer. Wij geven daarbij garantie op ons werk en het sanitair. Als u elders een badkamer heeft uitgezocht en die door ons wilt laten installeren, dan kan dat natuurlijk ook. Onze voorkeur gaat hier alleen niet naar uit, omdat wij dan niet kunnen instaan voor de kwaliteit van het sanitair.

Wilt u uw oude badkamer vervangen en bent u op zoek naar een bouwbedrijf waar u terecht voor de totale begeleiding van dit project? Neem dan contact met ons op.