Mendeldreef 317, 2163 KK Lisse
06-11640133 | 0252-421873
info@weijersbouw.nl

Bedrijfsinrichtingen

Bedrijfsinrichtingen

Heeft u een nieuw bedrijfspand gekocht en wilt u dit graag op een efficiënte manier laten indelen en inrichten? Dan bent u bij Weijers Bouw aan het juiste adres. Wij kunnen u adviseren over uw bedrijfsinrichting en kunnen u helpen uw wensen te vertalen naar concrete en haalbare ideeën. Gemaakte plannen kunnen wij vervolgens ook zelf voor u uitvoeren. U heeft dus maar met één partij te maken die het volledige project van begin tot eind voor u kan realiseren.

Misschien weet u al precies hoe u uw bedrijfspand ingedeeld moet gaan worden, hoeveel kantoorruimtes erin moeten komen, waar die moeten komen en hoe ze eruit moeten gaan zien. Zeker bij grote, zo goed als lege bedrijfsruimten kan het lastig zijn om alles te visualiseren en over alle details na te denken. Ook in zulke gevallen kan Weijers Bouw u van dienst zijn. Onze vaste architect kan samen met u een tekening maken van het pand en u helpen bij de indeling en inrichting. Maar ook als u liever zonder tekening werkt en tijdens de bouw beslissingen wilt nemen over uw bedrijfsinrichting, is dat mogelijk.

Als u uw bedrijfsinrichting door ons laat verzorgen, zorgen wij voor een heldere, realistische planning en een overzichtelijke en complete offerte. Ook zorgen wij ervoor dat alle benodigde vakmensen en specialisten bij de bouw- en installatiewerkzaamheden aanwezig zijn. Daar heeft u dus zelf geen omkijken naar. Met vragen, opmerkingen en ideeën, kunt u altijd bij ons terecht. Doordat wij werken met korte lijnen, verloopt de projectcommunicatie snel en soepel en weet u precies waar u aan toe bent.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat uw bedrijfsinrichting van A tot Z voor u kan plannen en verzorgen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.