0252-421873

info@weijersbouw.nl

Constructief

Voor alle verbouwingen en bouwprojecten geldt natuurlijk dat het eindproduct er niet alleen mooi uit moet zien, maar ook veilig moet zijn. Muren die niet dragend zijn, kun je zonder problemen uit een pand slopen, maar draagmuren zijn een ander verhaal. En op het moment dat je bijvoorbeeld openslaande deuren wilt creƫren, of je huis van grotere ramen wilt voorzien, kan dit niet zomaar.

Bij ingrijpende sloop- en constructiewerkzaamheden maakt Weijers Bouw daarom altijd gebruik van een ervaren constructeur. Die weet precies welke maatregelen er genomen moeten worden om ervoor te zorgen dat een gebouw aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet en de constructie solide is. De door ons ingeschakelde constructeur rekent alles door en zorgt ervoor dat, waar nodig, de juiste draagconstructies worden ontworpen en toegepast. Ook ziet hij er bijvoorbeeld op toe dat de funderingen sterk genoeg zijn om het gebouw te dragen.

Voor alle staalconstructies die moeten worden ingebracht in een pand, maken wij gebruik van de diensten van Hoogeveen Staalconstructie. In nauw overleg met de constructeur, maken zij voor ons alle staalconstructies die nodig zijn om de stevigheid en veiligheid van het gebouw te garanderen. Als het gaat om constructiewerk nemen wij geen enkel risico. Wij hebben als bouwbedrijf een grote verantwoordelijkheid en kunnen het ons niet veroorloven om nalatig te zijn.