Mendeldreef 317, 2163 KK Lisse
06-11640133 | 0252-421873
info@weijersbouw.nl

Dakkapel

Dakkapel

Een dakkapel is een snelle en relatief goedkope manier om extra ruimte en lichtinval te creëren in uw woning. Een dakkapel zorgt ervoor dat de loopruimte in een kamer met een schuin dak vergroot wordt. Op deze manier wordt een kamer niet alleen ruimer, maar ook functioneler en makkelijker in te richten. De ramen in de dakkapel zorgen bovendien voor (meer) licht in de kamer, waardoor het een prettige ruimte wordt om te wonen, werken of leven.

Behalve dat een dakkapel uw eigen wooncomfort en –gemak vergroot, verhoogt u er ook de verkoopwaarde van uw huis mee. Het is een goede investering. Doordat uw huis meer beloopbare vierkante meters heeft, is het namelijk meer waard. Ook kunt u met een dakkapel een ruimte zonder ramen omtoveren tot een volwaardige kamer. Zo’n extra kamer heeft eveneens een positieve invloed op de verkoopwaarde van uw woning.

Bij Weijers Bouw kunt u terecht voor allerlei soorten dakkapellen, van groot tot klein en van klassiek tot modern. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen, maken en installeren van traditionele houten dakkapellen en zijn in staat voor iedere woning een dakkapel op maat te maken. Wij verzorgen de totale projectbegeleiding voor u. Dit houdt in dat wij ons niet alleen bezighouden met de  bouw van de dakkapel, maar ook voor bouwtekeningen zorgen en de vergunningsaanvraag voor u regelen.

Heeft u interesse in een dakkapel en bent u hiervoor op zoek naar een deskundig bouwbedrijf? Neem dan contact met ons op.