Mendeldreef 317, 2163 KK Lisse
06-11640133 | 0252-421873
info@weijersbouw.nl

Renovatie & onderhoud

Renovatie & onderhoud

De werkzaamheden van Weijers Bouw op het gebied van renovatie en onderhoud, zijn heel breed. U kunt bij ons terecht als u één of meerdere kozijnen wilt vervangen, maar ook als u een oud huis van binnen volledig wilt laten renoveren. Wij kunnen dus zowel bij kleine als grote renovatieprojecten en onderhoudsprojecten iets voor u betekenen. Iedere opdracht nemen wij serieus en we staan dan ook garant voor een hoogwaardige afwerking.

Bij grote projecten met betrekking tot renovatieonderhoud, zorgen wij ervoor dat de juiste specialisten en vakmensen worden ingezet, zodat het project tot een goed einde kan worden gebracht. Wij werken met vaste onderaannemers die veelal afkomstig zijn uit de Duin- en Bollenstreek.

Als het gaat om renovatieonderhoud, is een strakke en realistische planning essentieel. Als klant wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. U wilt weten wat u van ons kunt verwachten en wanneer de werkzaamheden klaar zijn. Zeker in het geval van een verhuizing moet u erop kunnen vertrouwen dat de renovatiewerkzaamheden aan uw nieuwe woning op tijd zijn afgerond. Ook voor ons is een goede planning van belang.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat uw renovatie- en of onderhoudsproject in goede banen kan leiden? Neem dan contact met ons op.