0252-421873

info@weijersbouw.nl

Over Weijers bouw

In 2007 heb ik, Marco Weijers, Weijers Bouw opgericht. Na jaren in de bouw  actief te zijn besloot ik om een eigen onderneming te beginnen,  zelf verantwoordelijk zijn voor bouwprojecten en een eigen naam opbouwen. Met Weijers Bouw wil ik kwaliteit leveren, dat heeft me een trouwe vaste klantenkring opgeleverd en veel mond-tot-mondreclame.

In de afgelopen jaren heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd van specialisten in allerlei disciplines,  Ook werk ik met vaste onderaannemers uit de streek Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk met dezelfde mensen te werken, omdat je dan precies weet wat je aan elkaar hebt en constante kwaliteit kunt leveren.

Voor iedere opdracht die ik aanneem, geldt dat ik de eindverantwoordelijke ben en het aanspreekpunt. Ik kom altijd zelf langs om te bekijken wat een projectprecies inhoudt en ik ben degene die een offerte uitbrengt en het project in goede banen leidt.  Voor u als klant zijn de lijnen dus heel kort. U kunt met al uw vragen bij mij terecht. Niet alleen via de telefoon of de mail, maar ook “in het echt”. 

U kunt bij ons terecht voor diverse bouwwerkzaamheden zoals: aanbouwverbouw/renovatiedakkapellenbadkamersinterieur en bedrijfsinrichting.