Mendeldreef 317, 2163 KK Lisse
06-11640133 | 0252-421873
info@weijersbouw.nl

Over Weijers Bouw

Over Weijers Bouw

In 2007 heb ik, Marco Weijers, Weijers Bouw opgericht. Na jaren in de bouw  actief te zijn, besloot ik om een eigen onderneming te beginnen, zelf verantwoordelijk zijn voor bouwprojecten en een eigen naam op te bouwen. Met Weijers Bouw wil ik kwaliteit leveren, dat heeft me een trouwe, vaste klantenkring en veel mond-tot-mondreclame opgeleverd.

In de afgelopen jaren heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd van specialisten in allerlei disciplines. Ook werk ik met vaste onderaannemers uit de streek. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk met dezelfde mensen te werken, omdat je dan precies weet wat je aan elkaar hebt en constante kwaliteit kunt leveren.

Voor iedere opdracht die ik aanneem, geldt dat ik de eindverantwoordelijke en het aanspreekpunt ben. Ik kom altijd zelf langs om te bekijken wat een project precies inhoudt. Ook ben ik degene die de offerte uitbrengt en het project in goede banen leidt.  Voor u als klant zijn de lijnen dus heel kort. U kunt met al uw vragen bij mij terecht. Niet alleen via de telefoon of de mail, maar ook ‘in het echt’.

U kunt bij ons terecht voor diverse bouwwerkzaamheden zoals: aanbouwverbouw/renovatiedakkapellenbadkamersinterieur en bedrijfsinrichting.

Weijers Bouw is gevestigd in Lisse. Ons werkgebied omvat de hele Randstad, en dan met name de Duin- en Bollenstreek. U kunt ons inschakelen voor diverse bouwwerkzaamheden. Van het vervangen van kozijnen tot volledige woonhuisrenovaties en van het maken en installeren van een dakkapel tot het indelen en inrichten van uw bedrijfspand. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven.

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en met een goed gevoel terug te kijken op afgeronde bouwprojecten. Daarom doen wij méér dan alleen het uitvoeren van bouwwerkzaamheden. Wij adviseren onze klanten over de verschillende mogelijkheden en opties die zij hebben. Ook als u zelf nog geen idee heeft hoe uw bouwplannen eruit moet gaan zien, kunt u bij ons terecht. Wij denken met u mee en komen met een voorstel op maat.

In de communicatie naar onze klanten streven wij ernaar om altijd helder en transparant te zijn. Wij willen dat u precies weet wat u wanneer van ons kunt verwachten, en tegen welke prijs. Onze offertes zijn dan ook altijd zeer gedetailleerd. Daarnaast werken wij met realistische en goed uitgewerkte planningen. Dit werkt prettig voor ons, maar ook voor u. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Weijers Bouw